• narumon
    "Mellelseg állandóan a legolcsóbb X360-at emlegeted, véletlenül nem olyan van neked is, HDMI kimenet nélkül...?"

Legolcsóbb Arcade is van igen, de mint mindegyik újabb boxon ezen is van hdmi kimenet természetesen.

"A 640 és az 1366 között számodra nincs számottevő különbség (ezt a múltkor így írtad), de bezzeg 640 alá már nem mész, mert az már hirtelen nézhetetlen."

Hol írtam én ilyet? Szerintem soha nem írtam ilyet, merthogy nem vagyok vak, ahogy pontosan látom azt is hogy a 720ps anyag mennyivel jobb. Csakhogy nem erről beszélgetünk.

""768p"-s tévéken 2,5m-ről divxet néznek a legnagyobb megelégedéssel, és még ők szólnak be másoknak, akik nem így vannak vele."

Tudod nagyon jól (mivel sűrűn összeakadunk itt), hogy nem igazán nézek divxet. Azt irtam azelőtt is, hogy mostanában megnéztünk jópár filmet divxben, de az ilyen szabányokat én olyan messzire kerülöm hogy ihajj. Én dvdt nézek. Rengeteg eredeti dvdm van és jó sok másolt is. Kiirva 1db divxem, xvidem, svcdm, megmittoménmégmi sincs. VC1 anyag van egy pár DL lemeznyi, többnyire dokumentum és természet (mint ahogy ezt is irtam).

Azonban visszakanyarodtunk az elejére, megint a szavakat csűröd-csavarod. Soha sehol nem irtam, hogy a hd nem néz ki jobban, ha nekiállsz nézegetni, de ez a feeling pár nap után elmúlik (legalábbis nálam ennyi volt, havernál eltartott egészen 2 hétig) utána már nem fogsz dvd és xbox között kapcsolgatni, hogy na az egyik mennyivel jobb mint a másik, hanem egyszerűen megnézel egy filmet, és mivel a különbség igy már nem olyan egetverő, így nagyon gyorsan belátja az ember, hogy ez bizony sok pénzt nem ér. Ha lesznek olcsó lejátszók és lemezek akkor természetesen mindenki cserélni fog (énis), de JELENLEG nem.

És megint bazinagy flamet kerítettünk abból, hogy nem vagyok hajlandó 100e forintért egy konzolt venni amit nem használnék másra csak ugyanarra mint a feleannyiba kerülő konkurenciáját.