• Zoldalma
    " A mac nagy hátránya sokszor hogy túl egyedi akar lenni."
    Miota intelre van ultetve nem igazan latom ezt a fajta egyediseget. Leven x86os platform van osx alatt.

"Pl ipod-al szoptam már sokat ha más gépre akartam rádugni"
    Nem kotozkodni akarok, de pl. mas mp3 playert osxre dugva viszont nem latom az itunes kompatibilitast, szoftvert meg nem adnak hozza. Ergo oda vissza ervenyes.

"Mutattam milyen más gép van ugyanolyan áron mint a legolcsóbb mac."
    Nem akarok senki lelkebe taposni de Acer nem hiszem h premium kategoria lenne. :)

"Ha már osx vagy más rendszer közt kell választanom akkor inkább linux(ubuntu a favorit nállam most)A legtöbb ember aki mac-et mutatott leginkább a kinézet miatt vette"
    Mivel cirka 8 eves desktop linux hasznalat utan valtottam osxre nem mondanam h a kinezet miatt (szerverre meg mindig csak linuxot). Ugyanazt megtudom csinalni OSX alatt mint linux alatt, foleg h van X11 illetve sok mas mod. De mint mondtam kezreallobb. En elhiszem h sokan azert valtanak Macre mert csillivilli meg lehet vele vagizni, de el kellene mar fogadni h nem feltetlen ezert vesznek emberek Macet.

"Mac-nél a garanciával is gondjaim voltak. Míg egy pc, vagy laptop meghibásodik, sokkal gyorsabban egyszerűbben javítják mint egy mac-et. (tapasztalat)"
    Szinten....de gondolom neked a magyar szervizzel vannak gondjaid :) Nezd, ebbe megint bele fognak kotni, de tolunk nyugatabbra klasszisokkal masabb a helyzet e teren, hidd el.