• Vorpal
    és azt a rothadó mocskot pedig a világ diktálja - kereslet kinálat - gyönyörüen működik.
    Feleslegesen idealizálsz mert ez most nem igy van - és ha ezt elfogadod, akkor máris egészen emberi a világ.

De térjünk csak vissza a warezre - adtam énis már jóindulatból munkát - sőt nagyon jóindulatú vagyok a munkában - hát nem is müködött számomra a dolog - egy percig sem hibáztathatok ebben semmit - a kommunizmus az más volt - most tehetségre alapul a társadalom.
    Ha van tehetségem - akkor azt eladom - lásd softwaret és ha meglopnak akkor azt hogy kezeljem? erre a válaszodra kiváncsi vagyok. te mit gondolnál ha igy lenne?
    Nem csakhogy nemveszik meg és nekem kevesebb - de alapjában roncsolják a piaci elképzeléseimet.

A fair megoldás pl az lenne - ha paypalon fizetnél a softverér - és minél többen vennék meg annál többet adnék vissza a vevőnek - azaz fix nyereséggel dolgoznék. Ez pl egy elfogadható módszer - de idealizálni és médiamocskokról vitázni értelmetlen - a hippiCNN a 60as években sem működött - meg kéne találni a rendszerből a kiutat.