• Wampire1
    #247
    Na elolvastam én is haverom hozzászólását. Bocs hogy az én nevem alatt írta, csak bagyon hamar válaszolni szeretett volna.
    Sztem vicces:D jót röhögtem rajta::D:D

    Mint láthatod nem egy doktorit szereztek. Kis doktori nagydoktorit nem egy hanem jó pár plussz ott van még, a professzori cím, meg habil meg c. meg a mult.:D akármik is legyen ezek :D (jó van na lusta vok utánna nézni).
    Ezek a csávók nem csak elméletben tolják, te szerencsétlen. Iparban dolgoznak, mérnökök, tervezők. Csak épen unatkoznak oszt szereztek pár titulust is. A vikipédiás cuccod meg szerintem az ő könyvükből van. ( ez a szösszenet csak felszint karcolgatja, nekünk 5 db ismétlem 5 db egyenként 5-600 oldalas könyv szól ezekről a témákról, ....óóóó i love vizsgaidőszak....hogy szídtam én ezeket a könyveket anno...)
    Szal.... Istenem.... neked mi a fene bajod van?
    Hogy tehetsz ilyen kijelentéseket mint:"Ne doktori címet szerezzen valaki hanem érdemi tudást. " Nem bölcsészek vagyunk,nem Pedagógusok hanem Mérnökök az Isten szerelmére.
    Te is lehülyézed az embereket csak nem mondod ki nyíltan. "kezd az ovodában" haha.
    Te egyszerüen idióta vagy kötözködő kis dög aki csak élősködik az interneten és be akar szólni másoknak, fitogtatni hogy milyen okos.
    Hova jársz te szerencsétlen? Tanultátok már legalább az összadást? Mikor azt mondom differenciál egyenlet mond az neked valamit? vagy szaladsz a guglidhoz és beírod mindjárt azt is?
    (hú én pedig nem szoktam beszólogatni senkinek:( )