• Wampire1
    Frissen regisztrált haverom szavait tolmácsolom(24órás korlát)

Szisztok!

Rendkívül szép nap volt ez a mai.Addig a pillanatig amig szobatársam vissza nem ért a koliba.Felolvasta, hogy milyen értekezések folytak előbb a halmazállapotokról,majd acélokról,tán még a kenyérről is szó volt.
    Hát a szép nap eddig tartott.Nem vagyok túl ideges ember de a rendkívül értelmes nagytudású "kolléga" BABAJAGA hozzászólásai kizökkentettek a napi harmóniámból.
    Szóval kedves BABAJAGA kisbarátom.Már a nickneved is mosolyra méltó,de most nem azért írok hogy ovodások módjára (akik veled ellentétben lehet többet értenek a fizikához) ócsároljam a valószínüleg rossz gyerekkorodból visszamaradt emlékeid által generált bugyuta neved.Neeem.
    Egyszerűen szeretnék benned helyre tenni pár dolgot.
    1.szösszenet:TE HÜLYE VAGY
    2.szösszenet:Kérlek ne fikázd le azokat az embereket akik két doktori címet is megszereztek,mert olyat találtak ki, amit te a büdös életben nem fogsz.Bizonyára nem értenek ahhoz amit kb 40 éve csinálnak.És hozzáteszem bevált amit csinálnak.
    3.szösszenet:Lehet írok az RTL Klub-nak hogy Erős Antónia a legközelebbi hírekben-melyben valami csatornafedél okozta baleset történt-hogy a csatornafedél szó mellé szúrja oda annak szén tartalmát is, mert ugye az köztudott és ha nem mondja, akkor az a nézők megtévesztése lenne.
    4.szösszenet:Gondoltam azért irsz vissza mindenkinek baromságokat,mert valami kisebbségi komplexussal szenvedsz és hajtol a népszerűségre.Hát rendeben.Ha ez kell én megadom.Még ma este felrakom a kolihálóra azokat az értelmes hozzászólásokat amik a csöppnyi agyadból kibuggyantak.Valószínű reggelre a fél egyetem rajtad fog röhögni,még a bölcsészek is.
    Bocsánatot kérek azoktól akik nem ilyen személyes üzengetésre használják a fórumot.
    További szép napot!