Ezt csak gyógyító energiával rendelkezők tudják megtenni. De ugye egyértelmű, hogy a sebész se azzal kezdi, hogy elvágja a beteg torkát?
Ezért írtam később, hogy van, de számukra tilos ezt használni. Lelkiismereti tiltás.
A nagyobbik gond: olyat viszont nem ismerek, aki meg tudja mondani, hogy pl. az én energiám milyen típusú. Ugyanis ha olyan van a közelemben, akinek valamije fáj, vagy nagyon fáradt, elkezd forrósodni a tenyerem. Nem használom semmire a ténymegállapításon kívül, mert ha nem értek hozzá nincs értelme. Én tényleg nem vagyok Uri Geller. :D A legprecízebb választ Dr. Robert Lyons adta: tűz típusú chi.
Na most erre bátran köthetek csomót. Nem változik más, csak az: tele leszek kétséggel. És nem abban kételkedek, hogy az energia létezik, hanem abban, hogy mennyire megbízható egyesek szakértelme. Andrástól nem kérdeztem, mert mint említettem messze sodort az élet minket egymástól. Nem régen lett netem újra, de míg ez a topik el nem indult nem jutott eszembe megkeresni.
Ezért mondtam azt, fontos az önismeret, mert vannak dolgok, amik lehetnek veszélyesek, de nem biztos, hogy lesz olyan, aki segíteni tud: mit kerülj. Ha az ember nagyon fiatal, még hajlamos örülni a tudásnak anélkül, hogy észrevenné: mindennek megvan az árnyoldala is. Amúgy ez bármilyen tudásra igaz.