• Vorpal
    #3
    "öt-hatszázmillió forintba került a könyváruház kialakítása és évi 80-100 millió forintot költünk a folyamatos üzemeltetésre"

    100 ezer és 40 millió forint - a Carnationtól - elképesztő hogy dobálják ezeket a számokat - 5-600 millió Ft - ezeknek elment az eszük - nincs az a produkció ami ennyibe kerülne - 3 PHPs gyerek meg simán összerak nekik amit kell.

    Ezért nem kell 10szeresét fizetni valami webes cégnek húdenagy névvel - rá kell nézni a kisebb fejlesztői társaságokra - egy E-commerce megvalósitása egyáltalán nem olyan bonyolult dolog.

    Ha jobban odafigyeltek - tutorialok vannak, szépen videóban 5 óra alatt összerak a semmiből egy PayPalos VISAs rendszert egy Ausztrál srác - naggyából fityingbe + a Kólájába került - és a Bookline sem egy húdebonyolult rendszer - csak adatbáziskérelmek különböző módon.

    Még azért hozzátenném a cikk azt a hamis látszatot kelti, hogy bárki tud ilyet csinálni - attól azért tartózkodnék hogy pl. OSCommercel kezdje meg valaki a kereskedését - Magyarországon általános példa lett, hogy több akár egy kerületben levő számítástechnikai cég lehúz egy ilyet - piros szkint rá és hajrá eladunk.
    Az ecommercehez szakember kell - ahogy a jó kenyérhez jó pék.