11891949761344119704.png
  • Zephyr Retiring
    #5624
    De észre vettem. Ez amolyan egyszer fent egyszer lent státusz...
    Az oka pedig...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak egyszerűen a mai világunkban, életünkben keresendő.
    Azon is belül az emberi gondolkodásban.
    A mai emberek (de nem mindenki!) alapjában véve megkeseredettek, irígyek és mellette még kárörvendők is. Mindebből meg persze magától adódik a "sült galamb effektus", vagyis: jól van ez így, úgysem lesz jobb..
    Pedig a kulcs mindenkinek a kezében van. Ez pedig a helyes gondolkodás. A gondolkodás irányítja életünket. Amit gondolunk magunkról, egy idő után azzá válunk. Van egy idehaza általánosan gyűlölt szó: tanulás. Pedig aki helyesen gondolkodik, elhiszi és felismeri az igazságot ebben is. A jó pap is holtig tanul.
    Van az életünkben egy általános ismeret. Ezt megszerzed a netről, az iskolából és részben a körülötted élő környezetedből.
    Most kérdezhetnéd: jó jó, de mi köze mindennek a HQ Soundhoz, és főleg ahhoz, hogy az embereknek nincs véleménye illetve hozzászólása?
    Nos, pont ez a válasz: a mai gondolkodás.
    Mindenkinek sz@r körülöttem, tehát nekem is az. Mindenki panaszkodik körülöttem, tehát én is azt teszem. Tegnapelőtt Imrus végzett magával. Meg is értem miért tette...mondja és így is gondolja hihetetlenül sok ember. Ők azok, akikről beszéltem: a helytelenül gondolkodók. A helyes reakció ellenben pedig ez lenne: nagyon sajnálom. Pedig milyen szép, vidám és boldog élete lehetett volna!

    Így is van: lehetett volna. A kulcs a döntéshez a kezében volt. Csak sajnos rossz ajtót nyitott ki vele. Mármint az élet szempontjából.
    Sajnos nem tanult eleget. Kevés tudást szerzett az életből és a környezetéből ahhoz, hogy vidám, boldog és kiegyensúlyozott élete legyen. Pedig az alapfeltételei meg voltak hozzá: az érzékei működtek látás, hallás, tapintás....stb.. Ezek azért jó ha rendben vannak. És kell a helyes agyműködés is ami pedig természetesen a helyes gondolkodás alapfeltétele...
    Tehát megtudtuk, hogy van a szerzett információ és van a megtanult.

    Amit most írok majd, azt kevesen tudják és még kevesebben hiszik is el sajnos, de attól még igaz. Lehet a témáról sokat informálódni is, de én mégis a tanulást javasolnám, mert ezt nem árt csak felületesen tudni. Ezt majd megtanulni kell mindenkinek, aki jobb életet akar.
    Az emberi élet két legfontosabb tényezője (nagyon leegyszerűsítve a dolgokat) a víz és a hangok. Igen, a hangok!
    A víz ugyebár többé kevésbé rendben is van a legtöbb ember számára.
    Van benne oxigén is, ami szintén létfontosságú az élethez.
    Na de a hangok? Most biztosan sokan csóválják a fejüket. Na igen. Ők azok, akik még nem tudják...

    .. hogy mi is a HQ valójában? ;)