Avagy a svájci Zepter féle Bioptron cuccok... kinek mi a tapasztalata?
  • Borg
    #1


    A kérdés egyszerű: Kinek vált be, hogyan, és mire?

    Bioptron
    Akár reklám is lehetne a link, de nem annak szánom. Kikerülni úgysem lehet, hiszen az egész móka az "ő" találmányuk (pontosabban egy magyar !! hölgyé, akki anno eladta az ötletet nekik), tehát róluk szól az egész. Állítólag.

    Az egész dolog dióhéjban arról szól, hogy marha régen felfedezték már ugye a napfény jótékony hatását, és ez a lámpa lényegében ugyanezen az elven gyógyít. Azzal a különbséggel, hogy a napfény káros sugarait nem tartalmazza, tehát erősen szűrt, polarizált fényről van szó, ami ráadásul koncentrált. A fény bőrre merőleges sugarai behatolnak a bőrbe, és energizálják a sejteket, gerjesztve őket egy optimális energiaállapot elérésére.

    A sebgyógyítástól kezdve a mélyebb problémákig állítólag mindenre jó hatással van. Én is résztvettem egy ilyen fejtágításon, ahol mindenféle csodasztorikat meséltek róla, de nem tudom mit kell elhinni. Közben meg ingyen kezeltek a lámpával, aminek mondjuk még nulla hatását se érzem eddig. Most hogy stroke-os öreg néni három hónap után ujra tudott járni, meg végstádiumos rákos öregember akinek 1 hetet jósoltak igy még fél évet élt.. hát én csak vigyorogtam ezeken, ugyanakkor én is tapasztaltam dolgokat, amire tényleg működött. A családban van egy kisméretű lámpa, és izületi fájdalmakra, sebekre tényleg hat. Jóval gyorsabban elmúlnak. Én még nem próbáltam ki, de muterék is esküsznek rá, hogy pl derék, hát, nyakfájásra szinte azonnal hat...

    --

    Chromotherapy

    A színterápia már sokkal spirituálisabban hangzik ennél. Lényegében ugyanerre a lámpára színes feltéteket raknak, a szivárvány 7 féle színével, ami a test különböző energiaközpontjaira más-más módon hat. Itt már csakrákról, meg hasonló humbukokról van szó, szal ebben még kevésbé hiszek. Van esetleg valaki, akit sikeresen kezeltek valamivel igy? Vagy vett ilyen készletet magának?

    Nem egy olcsó mulatság, de engem meg lehet győzni tapasztalatokkal. Na nem egy könnyen, de inkább ezt használnám mint egy rakás gyógyszert. Ráadásul ennek ugye a gyógyszerekkel szemben mellékhatása nincs, egész nap lehetne feküdni a legerősebb lámpa alatt, káros hatása akkor se lenne. Megintcsak állítólag. Szóval elég sok számomra az alátámasztatlan, nem utolsó sorban tudományosan sohasem bizonyított állítás a lámpázásról. (speciel még az se nagyon hittem el nekik, hogy tényleg annyi kórháznak, meg szanatóriumnak adományoztak ilyen lámpákat, mert valahogy még erről se hallottam, hogy ezeken a helyeken ilyen húdejó tapasztalatokkal alkalmaznák - főleg MO-n...)