USAMEN POWER#15
Magyarországon 100 év múlva se lesz ilyen vonat, se TGV, se ICE, semmilyen szupervonat. Mennyivel is ment a legvégén ? 575-el, de ne beszéljünk ilyen nagy sebességről legyen mondjuk 200 km/h. A magyar vasúthálózat olyan minőségü hogy ha 200-al menne egy vonat, már 1 km-re a vonat érkezése elött szétesnének a sínek. De csökkentsük a sebességet legyen 100 km/h... háth igen sokat utaztam már vonaton itt MO-n hogy ezt megállapítottam... úgy rászkódik a az egész szerelvény ha még pár km/h -t ráraknának végzetes baleset történhetne. És ez nem feltétlenül a sínek rossz állapota, hanem az elöregedett vagonok már nem bírják a nagyobb sebességet, persze vannak újabbak is,(az utazás minősége változatlan) amit már az osztrákok, németek leselejteztek és a máv megvette, de persze az nekünk még új, ez is jelzi az elmaradottságunat (de ez mellékes). Szóval itt nem kell egyből nagy sebességekről beszélgetni. Ezt FERRER-nek írom !!! :DDD Internet a magyar vonatokon ?? Arra sincs pénz hogy normálisan kitakarítsák a szerelvényeket, miről beszélsz ? Először ezeken az állapotokon kéne változtatni amiket ide leírtam, a plussz dolgok csak utána jöhetnek szóba. Egyébként is magyarországon nem vasútfejlesztés van, és építés, hogy ezzel az autósokat a vasút használatára csábítsák, aminek a kevesebb autó és tisztább levegő lenne az eredménye, hanem vasút leépítés, a szárnyvonalak megszüntetése, DE NEM BAAJ !!! A Volántársaságok úgyis megoldják nemde ? Gyurcsány meg elégedetten vigyorog, mintha minden szép és jó lenne.