| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
rbal #5743 Én úgy érzem mintha több verziót adtak volna ki ebből a játékból!
Csak pillázok, hogy általában mindenkinek olyan k...a könnyű! Én nem tudom ti hogy csináljátok, főleg aki joy, meg egyéb cuccot használ, és írja hogy x. mp-vel veri a mezőnyt. Emberek ki kell kapcsolni minden segítséget, rá kell állítani az összes szimulálást, meg legalább 50% távot menni. Időmérőn megizzadva meg lehet fogni az elejét az alsó-középkategóriás autókkal, de versenyen nagyon nehéz tartani az iramot. Versenyen optional a 8-9. körben muszály kereket cserélni, mert elmegy a tapadás, és nagy a defektveszély(legalábbis nekem). Ha a taction be van kapcsolva az már nagy segítség akkor nem kopik úgy a gumi, nem kell arról beszélni, hogy hú de könnyű! A time trial nem mérvadó, ott én úgy veszem észre, hogy azonos beállításokkal sokkal jobban lehet menni, mint versenyen köszönhető a kopó guminak, és a telitankolt autónak. Amúgy ha nem is reális a fizika, meg nem lehet az uccsó csavart is állítani az autón, meg a "kis" AI hülyeségek, attól még nem lett rossz a game. Jó az időjárás, meg a gumikopás szimulálása, a pálya felgumizódásával együtt, meg a könnyülő autó szimulálása, talán a defekt is belefér, bár ez elég erős lett, de biztos megvan az oka.
Ez az én észrevételem, és lehet hogy én vagyok nagyon benga, de azt furcsállom, hogy időmérőn lehet tartatni őket, a versenyen meg már elég nehéz, más meg veri a népet leírása szerint minden maxra állítva.