• dr Kotász
    Én tegnap álltam neki kicsit alaposabban a játéknak. Csak a Hungaroringen mentem, utoljára a GP4-gyel játszottam olyan 2003 környékén (ki voltam éhezve alaposan tehát hivatalos F1-es játékra), olyan pálya kellett, amit elég pontosan ismerek. Virginnel mentem time trial-ben olyan 2 órányit, kikapcsolt segítségekkel, eleinte még versenyívvel, hogy lássam, jól emlékszem-e a fékezési pontokra. Elég hamar visszajöttek az emlékek, 1:27-et mentem elsőre, ez lement 1:21,2-ig, megnéztem a leaderboardon a legjobb Virgines idő ezen a pályán 1:21,1, na akkor nézzünk egy versenyt. Ott is Virginnel mentem végig.

Elsőre medium AI, időmérőn pole, 6 másodpercet vertem Hamiltonra.

Jó, legyen akkor pro szint.
    Itt is első rajtkocka, több mint 1 sec előnnyel.

Akkor nézzük a Legend AI-t, továbbra is Virginnel tehát.
    Pole position itt is, Vettelre 5 tizedet vertem...

LEGEND SZINTEN? VIRGINNEL? Miért lehet Virginnel megnyerni az időmérőt?
    Szóval sajnos nem elég nehéz a játék, értem én, hogy nem szim, tetszik, hangulatos, biztos multiban is jó lesz, de hát ne lehessen már a mezőny leggyengébb autójával megnyerni az időmérőt legnehezebb szinten! Remélem az AI-t kicsit turbózza majd a Codies...

Megkérdezem a többieket - mivel még csak 1 pályát próbáltam - a többi pályán is ez van? Vagy mondjuk Suzukában már nem verhető a Legend AI?