| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
én sem értem. Fizikai alapot egyszer kéne megcsinálni normálisabbra, aztán lehet rajta évente csiszolgatni, de jó alap kell hozzá, vezethető, reális valami, ami a szemeseknek is jó és fasza. Aztán ha ez megvan annyi segítséget belerakhatnak amennyit akarnak, max majd mind kikapcsoljuk. de igy?! Ez nagy csalódás nekem is, ennél többet vártam. A grafika meg szóval attól lehetne ugyanolyan szép. Sőt egy HC modot, kieget is kiadhattak volna, vagy nemtom, akár drágább is lehetett volna a játék egy-két ezerrel akkor is bőven megtérülne, mert pl sokan mások is megvették volna. Ez igy nagyon lájtos lett. Az időjárás jól néz ki, de a fizika miatt nem is érdekel, hogy megnézzem hogy szárad fel a pálya meg etc. Az lehet tényleg überkirály. Nah mindegy, nem panaszkodok, nekem ott az iracing, de nem és nem értem. Egyszer kéne normális, kezelhető fizikát irni aztán lehet azon akár évekig pofozgatni. (iracing-ék is ezt csinálják ugye)