| Codemasters | Formula1-Game | Facebook | Twitter | Flickr | Codies Forum | Modok | Setup segédlet [1] [2] | Magyar kézikönyv |
| Hungarian SimWorld | VirtualR | RaceSimCentral | DrivingItalia | NoGrip | BSimRacing | F1 2010 OFF/Warez |
-
ElNano #17829 Valami nagyon nem stimmel. Most vagy az van, hogy ennyit romlottam két hónap szünet után, vagy nem tudom. Már alig merek fékezni, mert minden egyes fékezésnél szanaszét blokkolnak a kerekek. Kigyorsítani sem tudok, mert 4-es fokozat alatt hisztis picsa a verda, megy mindenfelé, csak előre nem. (Default setup persze.) A kanyarodás sem stimmel, alig akar fordulni a dög. Most próbáltam mekivel, Spa, 8-10 mp-t ad Hamilton Legenden, kajak utolsó vagyok. :D Lehet, hogy nem jó a kormányom, vagy a kormány beállításokkal kell valamit bűvészkedni, nem tudom, de ekkorát csak nem zuhantam két hónap alatt... Valakinek nincs egy tutkó jó DFP beállítása ingame? (Szaturáció, linearitás, ilyenek.) Eddig halomba vertem az AI-t az összes részben Legenden, most meg közöm nincs a vezetéshez sem. :D Azért ez kissé fura. Főleg a 10 mp. :D