• slickboy
    Arrakistor "vérpistikés" megnyilvánulásai mindig nagyon velősek.
    Gyerekek, ki az aki még az OTP-vel van szerződésben? Ne röhögtessétek ki magatokat! Puszta sznob b*ziságból van netbankolási lehetőség Kereskedelmi és Hitelbanknál ingyen! Jár a bankkártyához. Legalábbis Trambulin kártyához. Baromi kényelmes, pl amikor tavaly nyáron külföldön kifutottam pénzből, neten utaltam át magamnak egy keveset kártyára és kész. Belépéshez kapsz egy jelszót smsben (igen, külföldön is utolért az sms) amely egy belépésre de maximum 3 óráig érvényes. Amíg ez nem volt, egyszer hasonló szituban ideges telefon haza, kérlek rakjatok pénzt kártyámra. Hétvégén ez lehetetlen, de neten megy. (Megjegyzéseket hanyagoljuk, hogy nem tudok kijönni pénzből, stb, külföldön bármikor megszorulhat az ember ha nem várt költség ugrik be). És ez a rendszer annyira durván megy, hogy egyszer a bankfiókban is elém tolták a billentyűzetet, lépjek be én netbankba, mert akkor ingyen utalom a pénzt, de ha ügyintéző papír alapon akkor jutalék, díj, stb!!! Szóval el kell felejteni ilyen OTP féle pénzintézeteket.