• fourgee
    "Egy 1 konzol esteén könnyeb programozni(nem végtelen kombinációra kell optimalizálni hanem 1-re). "

Hát, amióta létezik GTA IV, azóta ez már nem igaz, sikerült rácáfolniuk
    Nekem fagyások csak bizonyos játékoknál voltak, egészen pontosan kékhalál. Eleinte szidtam a gépemet hogy milyen sz.r, aztán olvastam egy érdekes cikket, visszaemlékeztem, és rájöttem hogy mi a probléma. Szóval, amíg nem olvastam el a Soundblaster termékpolitikájáról, felhasználók terméktámogatásáról és a driverekről szóló cikkeket, hogy XP alá Audigy2-höz olyan drivert írt, amivel súlyos fagyások vannak, egészen addig nem tűnt fel, hogy az Audigy2 reklámos/logós/stb. játékoknál jön elő ez kizárólag... Mondjuk vicces volt amikor teljes hangerőn rally-ztam, a force feedback is erősre volt állítva, és nagy sebességnél egy szerencsétlen kanyarbevétel után repült és fejreállt az autó, és mikor a földnek csapódott nagy sebességgel, hirtelen lefagyott a gépem, kékhalállal. Mintha érzékelte volna, hogy az a borulás igazából is halálos
    Szóval, a hangkártyát leszámítva más gondjaim nincsenek, másfél éve problémamentes konfiguráció (Asus P5B-VM, C2D E6300, Kingmax DDR2-800, Sapphire Radeon 1900GT). A költségeket bíráló konzolosoknak azt üzenem, hogyha megint játékra adom a fejem, akkor rakok bele 8000-ért még 2GB memóriát, meg eladom a Radeont mondjuk áron alul 10ért, és 30-40-et hozzátéve vehetek egy erősebb Geforce-t, és máris frissítve van a konfig.
    Most egy ideig kivárok, és konzolra majd csak akkor adom a fejemet, ha GTA IV nem fog megjelenni PCre. Múltkor benéztem egy boltba, ahol valamivel 300 font felett volt a PS3 ajándék GTA IV játékkal, meg valami vastag GTA IV könyvvel. Nagy volt a kísértés, mert minimálbérből az kevesebb mint 2 heti fizetés...