Tudtommal ezek a free torrent oldalak álltalában egy keresők, amelyek összeköttetésben vannak a többiekkel! Mi van akkor ha egy kiesik? Semmi! Nem fog bepánikoltan megszünni másik sem! Sőt! Valaki erre felbuzdúlva csinál egy újat! És álltalában az új (ha egy olyan team fog össze akik értenek is hozzá) biztosnágosabb és gyorsabb lesz!
Bezárták ugye a bithument is! És? Megszünt vmelyik oldal? Én nem hallottam róla, de hogy indúlt volna újabb arról igen, és még a meglévők is szépen elkezdték a jogszabályokat böngészni és arra hivatkozóan bevédeni az oldalt és ha esetleg lebuknának, akkor meg az adatokat ne érjék el az ellenőrző szervek!
Ez olyan mint a Vírus és Vírus írtó! Mindig a vírus lesz hamarébb és abból lesz több, mint a jól működő vírus írtóból! Minden csak a pénzről szól! Amiről mi abszolút, de nem is selytünk! Egyébként meg Ki az aki használ torrentet vagy DC vagy más P2P szoftvert? Akinek van pénze netre és aki inkább otthon nézi meg a filmet és a játékokat vagy hallgatja a zenéket! De ha ezek az árak másképp lennének (olcsóbb szoftverek, programok ...) akkor is lennének torrentezők, de nem biztos hogy ennyi, ugye ezt mindenki tudja!
Egy ötlet! Csináljanak ők egy frankó torrent oldalt ami legális és aminek lenne egy havi díja! Kb. 2-5 euro havi díj / reg. user mellett, bárki bármit tőlthetne, szabad lenne! Sztem sokkal több zsé folyna be mindenkinek és kevesebb lenne az illegális Torrent szerverek is!
Sokan vagyunk úgy, hogy a saját ízlésüknek megfelelő nagy filmet megnézzük a moziban (ki mennyit) és ha nagyon állat film akkor megvesszük! Sztem zene és játék részen is így megye ez!
Szóval ez így hülyeség és nevetséges!