• Balumann
    Ja csak nem jó helyen keresi... Egyszerűbb ráfogni a warezra, mint elfogadni hogy szinvonaltalan, buggal teli játékot adtak ki.
    Nagyon sok ember van a világon aki szeret játszani. Hogyha jó játékot csinálnak akkor el tudják adni rendesen, warezolók nagy része is megveszi azt a játékot ami jó.
    Konzolon meg hogy mi az igényesség... lehet nézni reakciókat forumokban olyan játékok terén amik konzolon is voltak (pl.: GoW)

"hülyegyerek írásait fogod olvasni a terméked lopásáról, mint amilyen te is vagy, akkor remélem ugyanilyen flegma, buta paraszt hozzáállásod lesz."
    Azt sem tudod hány éves, mivel foglalkozik. Milyen jogon szólsz így valakihez csak azért, mert nem úgy gondolkodik ahogy te azt el nem tudom képzelni. Nekem több nagyon idős rokonom van aki időnként szeret játszani, és ugyan így áll ezekhez, nem fog kiadni pár óra játékért többezer Ft-ot, mikor ott többgyerekes család, unokák, stb.
    A játék készítők sem az ilyeneknek készítenek hanem a fiatal kockáknak akik egész nap ezt tolják, multiban meg single-ben az XP növelésekért, a szülők meg megveszik nekik.

És nem tudom hogy miért nem lehet azt megérteni, hogy nem azok miatt nem sikeres egy játék akik úgyse vennék meg a játékot.
    Jó stílusodból ítélve megértem hogy te nem fogod tudni megérteni, na de a készítők...