• narumon
    "Meglehet keresni munkával... én nem fogok tanulás mellett azért dolgozni és elcseszni az összes időmet, hogy megtudjak venni 1-2 játékot, amivel játszok pár órát, vagy neten pár alkalommal. Majd ha olyan áruk lesz, vagy nagyobb fizetés lesz akkor megvesszük/többet fogunk venni."

Remélem, hogy majd a tanulás után mikor elmész dolgozni és nem fizetnek a munkádért akkor nem leszel felháborodva hiszen nem ér annyit a munkád mint amennyit te gondoltál (bármi is lesz belőled)!

"Leginkább a legújabb Turok -tól akadtam ki most, 12 gigát foglal, játék meg szörnyen gagyi, még a grafika is, már a 2. pályát sincs türelmem végig vinni... Hogy lehetne ilyenért kiadni 1000Ft-nál többet?!"

Szerintem még 1000Ft-ot sem, pont ezért nem is játszottam vele. Mass Effectet viszont végignyomtam, rohadtul élveztem és pont ezért itt fekszik eredetiben xbox360-ra. Senki sem mondta azt, hogy vegyél meg minden játékot, de ami jó, amivel hetekig / hónapokig játszol arra ne legyen már sok az a 8-10e forint.