winnie#12
"hol írt zno ilyet: "ld. znono is azonnal úgy gondolja, hogy csak d*gással lehet érvényesülni."
ó, de most komolyan:) ezek olyan bitang magas labdák. elismerem, sokszor írok baromságot, de azért az ilyesmire odafigyelek (bebiztosítom magam, tamulhatnál tőlem:) és ezt csak azok sz*pják be, akik erőlködve próbálnak belém kötni. (vannak itt is olyanok, akik egy legyintéssel aláznak szénné engem, ők értenek ahhoz és le a kalappal előttük (remélem tudják, hogy rájuk gondolok:), de az ilyen verekjtékes, "most megvagy!" kommentektől mentsen meg az isten:)
na, alapozzunk. természetesen sehol nem írtam ilyet. olvasd el még egyszer, amit kommenteltem, de úgy hogy odafigyelsz. azt írtam, hogy "gondolja".
nem ismerem znono-t, de tudom, hogy gondolkodik egy random fórumozó. (én is az vagyok, ergó nem nehéz belekukkantani a saját fejembe.)
azért írtam amit, mert andy vajnát említette. azt az andy vajnát, akivel, ha jól rémlik, bensőséges viszonyba került. ha rosszul rémlik, ezer mea kulpa.
s, lőn, uri geller is megirigyelhetne. mert jött znono, és ezt írta:
"Mindnekinek van véleménye és az enyém az, hogy nem azért volt Vajnával mert annyira szerette vagy mert annyira jóképű "
és vissza a kályhához. dobó kata azt mondja (felteszem), hogy szerette vajnát, znono szerint hazudik, mert nem szerette. tipikus fórumozó magatartás, hogy a fórumozó jobban tudja (dettó onnan tudom, hogy fórumozó vagyok és én is hiszem, hogy jobban tudom másnál). ergó znono is így véli (sry a személyeskedésért).
következtetés, znono úgy véli, hogy andy v. testén át akart érvényesülni. de ezt már leírtam lejjebb, kár volt ez a sok tiszteletkör.