znono#11
Nem nem.Én arra gondoltam hogy bizony igénybe vette Andy nevét de szegény annyira tehetségtelen hollywoody mércével mérve, hogy inkább mindenki elnézést kért Vajnától de inkább NEM alkalmazza!Nekünk igénytelen magyaroknak akik a kis vuk 2 is kénytelenek leszünk elszenvedni (még akkor is ha meg sem nézzük) tökéletesen megfelel.Nem tarom rossz színésznőnek félre ne értsetek, de egyáltalán nem tartom jónak ahhoz hogy hollywoodban próbálkozzon.Rengeteg olyan fiatal tehetség van akiknek még a nevét sem ismerik de mégsem jutnak el addig mint ő.Amugy ha már a sex és más semminélt tartunk, nemcsak hogy Schell Judit sokkal sexibb volt de lejátszotta winnie kis Katinkáját!A fórumozó agya kedves winnie ugy működik, hogy arra használja a fórumot amire való, tehát kifejti a véleményét.Nekem Dobó Katáról ez a véleményem.Ha pedig neked annyira tetszik a játéka akkor nézd meg Broken Sky-t és fényesíts Katinkádnak egy oscar szobrocskát.Mindnekinek van véleménye és az enyém az, hogy nem azért volt Vajnával mert annyira szerette vagy mert annyira jóképű Vajna.Hanem tudjuk miért.Tudjuk, hogy vele akart sikereket elérni.Érdekes hogy mihelyt Vajna megcsinálta a szabadság szerelm című filmet itthon kedvesével a főszerepben egyből mindenki Dobó Katára koncentrált és hopp!!!Szakítottak.Megjegyezném ,hogy szörnyen túljátszotta a szerepét, hiteltelen volt.Maradnia kéne a miniszter félrelép típusú cicababa karakternél az elég jól megy neki, legalább is Vajnánál bejött.