• Pretorian
    Te nagyon hülye vagy, de most komolyan :)
    Sokadszorra írom, hogy nem vagyok szcientológus, nem tartozom az egyházhoz, jelenleg nem alkalmazom a technológiát, és természetesen nem célom védeni az egyházat: a tech és az egyház két külön dolog. Egyébként ilyen Homár/TV Ügyvédje hangvételű, szcientológiával kapcsolatos szarságot egymilliót tudnék kopipésztelni neked, én általában hangosan röhögök rajtuk. :)
    Veér András-féle "jólmegmondom" -hangvételű interjú is bőven akad a neten, úgy megmondta a csávó, hogy amikor végigolvastam az cikket, percekig röhögtem azon a sok baromságon, hazugságon és hamis adaton, amit összehordott a szcientológia technológiáról.
    Értsd már meg végre: engem senki sem hiteget, én ott voltam, láttam, megtapasztaltam, és ennek tükrében/fényében írom, amit írok. Ma már semmilyen kapcsolatban nem állok az egyházzal, mert nem tetszik a működési struktúrájuk, illetve azzal elviekben nem lenne baj, viszont a hazai szervezet nem volt képes átültetni a gyakorlatba ezt a struktúrát. A szcientológia technológia működik, és embereket gyógyít meg. Akár tetszik neked, akár nem, ez így van. Nem lényeges, hogy elhiszed-e vagy sem.
    Igazából az egész játék a közvélemény megnyeréséről szól (ma már).
    A pszichiátria óriási üzlet, ezért a pszichiátria mindent megtesz azért, hogy megőrizze monopolhelyzetét a mentális egészségügy területén, és teljesen hidegen hagyja minden más. A pszichiátria nem is akar embereket gyógyítani, egyszerűen nem áll érdekében, hogy az emberek egészségesek legyenek.
    Éppen ezért tűzzel/vassal, hazugságokon alapuló lejáratópropagandával, "szektázással" és egyéb alantas eszközök alkalmazásával próbálja elnyomni a szcientológiát.
    Azok az emberek, akik a szcientológiáról ilyen "határozott" véleménnyel vannak mint te, az esetek 99 százalékában soha nem jutnak el odáig, hogy megismerjék, illetve megértsék a szcientológia technológiát.
    Veér András szegény olyan hülye volt, mint a seggem, ráadásul pszichotikus is volt.
    Lényeg a lényeg: Hubbard 50 év alatt, rengeteg kutatómunka, kísérlet, megfigyelés és pénz befektetésével kidolgozott egy olyan technológiát, amely valóban képes meggyógyítani az elmebetegségeket. Ez bizonyos érdekcsoportosulásokat (pszichiátria) anyagilag rendkívül érzékenyen érint, ezért mindent megtesznek azért, hogy elnyomják és megsemmisítsék a szcientológiát, holott önnön létjogosultságuk szűnt meg a technológia megszületése által.