• googlekereso
    #37
    mcsaba itt pont az a lényeg, hogy az USA az I.vh után nem akarta Mo.-t feldarabolni, ezért nem írta alá a békéket és amikor mielőtt Mo.-nak alá kellett írnia a Trianoni békét ugyebár mi különbékét kötöttünk az USA-val amiben szó se volt Mo. feldarabolásáról.
    Egyeébként mikor 1956-ban a ruszkik elkezdtek kivonulni, akkor már megvolt a parancs, hogy szépen várják be az erősítést, azt mikor megjött visszajöttek és így vertér le.
    Hitler nem állítatta le az atombomba kifejlesztését se a vegyi fegyverekét. Egyre több a bizonyíték hogy a németek akár kísérleti robbantást is végeztek, de az kicsi volt az ipar gyengesége miatt, másrészt mikor a szövetségesek No.-ba egyre beljebb jutottak akkor hatalmas vegyi fegyver raktárakat találtak olyan gázokkal amiről sejtelmük sem volt.
    A két atombomba amit ledobtak egyrészt katonai másrészt politikai okokból volt (saját katonák megmentése, figyelmeztetés az oroszoknak). A sivatagban felrobbantott bombával tesztelték azt a fajta bombát amit Nagaszakira dobtak le.
    Én úgy tudom, hogy a második ledobása már egyfajta "tévedés volt" mert aznap volt az a gyűlés amikor elhatározták a feltétel nélküli megadást.

    Mindent amit leírtam a saját olvasmányaimból van, vagyis ha nincs igazam, akkor tévesek az infóim :D