• arrakistor
    most nagyon el foglak "keseríteni" : a Viszta is megy a gépemen.

vLite a projekt neve, ráadásul 256 mega ramon és egy MINICDről (!!!) bútol be. az Aero-n kívül pedig teljesértékű Viszta... telepíteni is lehet.. és ha valami ultraparás HW-vel kerülne szembe külön driver pack cd is van hozzá.

...igen tudom, láttam én is már igen sok P4-es gépet SOKKAL, nagyságrendekkel lassabban butulni mint az én p2-p3-as gépeimet...

ha kellően be van optimalizálva a rendszer és csak a célszoftverek futnak, amiket valóban használ is az ember akkor nagyon meg tudja hálálni magát és ez különösen a bútolási sebességben mutatkozik meg.

igen, flash-es játékok is futnak a gépemen és itt is ugyanez a helyzet, ha alaposan be van optimalizálva egy kód, és nem lusták a programozók akkor régi , ma lassúnak nevezett gépre is lehet gyors kódot és jó játékot írni, legjobb példa erre máig minden idők legjobb számítógépes játéka a Half Life, amely Pentium 166-ra lett írva 3D-s kártya nélkül (!!!!!!) , de ott van a Tomb Raider 1-2 is és még sorolhatnám. a mai játékok ezekhez képest nem nyújtottak akkora igazi átütő sikert mint azok abban az időben.