Laci082#43
Jól van ám, azért túlzásokba se essünk. Amit leírtál az alapján a Linux a hardveredet észrevétlenül minimum a 6-szoros erősségre gyorsította úgy, hogy arra még Uri Geller is büszke lenne
Linux alatt "Visztát megszégyenítő szkin" ugyanúgy nem fog menni 300-as procin mint ahogy a Vista se megy. A 10mp-es boot-olást is megnézném, már csak azért is mert nekem egy dual core procin se sikerült még 12mp-nél kevesebb idő alatt elindulnia (kb eddig boot-ol a Vista is nálam). Persze grafika nélkül alapszolgáltatásokkal 4-5mp alatt kész van, de az nem nevezhető "Visztát megszégyenítő szkin"-nek. A többi marhaságról inkább nem is beszélek, de legjobban a flash tetszik. Mert annak aztán tök mindegy, hogy milyen rendszer van alatta, egy normál grafikával rendelkező flash játék 300Mhz-en jóformán meg se mozdul, nemhogy játszani lehessen vele.
"mára a linux felnőtt annyira, hogy ha a mikroszoft sokat hibázik még ilyen visztákkal akkor el lesz felejtve a nevük ..."
Ezt meg kb 5 éve hallom, és a linux piaci helyzete azóta csak annyit változott, hogy 5-ször annyi disztribúció osztozik ugyanannyi felhasználón.
Nekem perpill egy Vista Home Premium (legális), egy Ubuntu 8.04 van fent mindennapi használatra, valamint egy alap Debian (grafika nélkül) programok próbálgatására. Mindhárommal teljesen elégedett vagyok, amire én használni akarom arra tökéletesek.