• Skyline
    Mivel vannak ismerőseim bizonyos körökben tessék pár válasz:
    Hogy lehet az hogy életem végégi dolgozok hogy lakást vehessek mások meg...? Nos...Adott a roma...Bemegy az önkormányzathoz elsírja magát hogy így szegénység úgy üldöztetés,és a segge alá rakják a kérót...Ez úgy néz ki fehér emberként hogy bemész ugyan ezt előadod és kiröhögnek,örülhetsz ha nem a biztonságiak rúgnak kifelé..
    Hogy honnan a sok pénz? Egyszerü...Vidéken élő romák kapnak xy segélyt ha kb 60%-osan kész épülettel rendelkeznek.Ekkor kimegy egy felmérő emberke aki megnézi hogy az adott család háza tényleg 60% körüli-e,persze körülálják vagy20-an és "ugyan az minnyákáészlesz..Azsemmi kijavítjuk.." stb,persze aláírja mehet a segély...Másnapra az a ház már incs ott!!!!:) Azokból a téglákból amikből azt a házat felépítették 1-2 nap alatt lebontják és mennek másik telekre ugyan ezt előadni,közben dőlnek befelé a forintok...
    Önkormányzati lakás kisebbségnek...Szomorú,de ha megis kapják az esetek 80%-ban eladják és mennek megint panaszkodni hogy nagcsalád munkanélküliség üldöztetés...És persze kapnak megint zsetont...
    Arról nem is beszélve hogy egész szép kis családi pótlékot tud bezsebelni egy család amiben 5-6 gyerek van...
    Vicc az egész,de sajnos ha tetszik ha nem így működik az egész magyarországon,és ezt mindenféle rasszista megnyivánulás nélkül írtam le,van nekem is normális roma ismerősöm,nem kell általánosítani a roma kifejezést a bűnöző kifejezéssel...
    Mindenesetre érdemes olvasgatni a neten a körülöttünk lévő országokban pár romacsalád milyen kedvességeket hajtott végre (pl egy 70-es 80-as években virágzó kisfalu gyakorlatilag mostanra nyomortanya,beköltözött egy család és elszaporodtak..)....