• Su0my
    Baumgartner Zsolti hát igen, nem volt egy jó befektetés :) :(

Visszatérve Talmára: nekem pl az elenszenves volt ,hogy a MOL addig le se..., ameddig nem került az Asparhoz, onnantól pedig úgy reklámozta az együttműködésüket, mintha gyerekkora óta támogatná Talmát.. Igaz, Talma egyik álma tényleg az volt, hogy a MOL is segítse, mindegy, most már nyugodtabb szívvel veszek MOL benyát, igaz eddig is azt vettem ,az a legjobb:)

AZTA: no comment. Te bajod, hogy nem örülsz ennek a világszintű teljesítménynek(mert az, külföldi médiában/közvetítésekben is nagyon szeretett és elismert volt mindig is Gábor, ezek után végképp), én ha megnézem a befutót, még mindig elszorul a torkom és libabőrös leszek (sőt, most hogy felidéztem, így is:) ), szerintem ez sokkal jobb érzés, mint irigykedni/gyűlölködni. Pedig nem is voltam 1 nagy motoros / MOTOGP rajongó, de a Malaguti korszaktól odaragadtam a TV-hez így hétvégenként, mert olyan nagy érzés, hogy egy "nagyon idézőjelesen félig-meddig rokon" ekkora sikereket ér el. Márpedig ma, főleg Magyarországon igenis szükségünk van ezekre a sikerekre.