• HerrKiss
    Kicsit csodálkozom a reakciókon. Lehet, hogy most itt virtuálisan megköveztek a fórumon , de én ezt egyáltalán nem tartom ennyire felháborítónak, mint a cikk írója, és itt néhány hozzászóló. Csak két gondolatot tennék hozzá.
    1.) A politika mondjuk nem érdekel, de az intim adatok... Szerintem aki egészséges, heteroszexuális beállítottságú, annak nincs szégyellni valója, tehát ha begyűjtik róla ezt az adatot, akkor begyűjtik. Jómagam egészséges hetero vagyok, amikor csak lehet, d*gom az asszonyt. Mi szégyellni való van ezen? A ferde hajlamúak (gondolok itt a korcs homokzsákokra és egyebekre, akik szerintem az emberi faj megcsúfolásai) meg örüljenek hogy luk van a s*ggükön... [gonosz vigyor :-)]
    2.) Nem tudom, mit véditek itt a terroristák emberi jogait. Aki terrorista(gyanús) tevékenységet végez, az másoknak az egyik szerintem legalapvetőbb emberi jogát, az élethez való jogát csorbítja meg, és mint ilyentől, automatikusan meg kellene vonni minden további jogot.

Aki egyenes úton jár, annak szerintem az ilyen adatgyűjtésektől nincs félni valója, aki meg nem, magára vessen.