eRepublik - the new world
  • BlackShadow
    #12
    pár tipp/infó:

    -munkaszerzés-
    Economy -> Find a job
    itt látható, h milyen területeken lehet dolgozni, ill, h hány cég van, valamint hányan dolgoznak abban az irányzatban. Annyi a teendő, hogy kiválasztod milyen téren akarsz dolgozni, beírni a munkabér igényléshez egy számot (általában 3-4 forintért dolgoztatnak kezdőket, de ez cége válogatja). A szövegmezőbe nem szükséges semmit sem írni, később írhatod a skill szintedet. Leokézod és vársz :)
    jobb oldalon lévő kék nyílra ha rámentek kilistáz némi infót, valamint alul a legjobb cégeket azon kategóriában. Érdemes felgyorsítani a munkakeresést, ha kiválasztotok egy céget, aminek az oldalán láthatjátok a tulajt, és annak írtok egy levelet, h szeretnétek ott dolgozni.
    Munka ajánlatokat levélben kaptok amit jobbfelül jelez a játék. Több ajánlatot is kaphattok így célszerű először végignézni ki ajánl többet, és csak azt elfogadni!
    Ha megvan a meló, akkor a cég oldalán lesz egy Work link amire ha rámentek egy szép nagy zöld enter formájú Work gombot kell megnyomni és letudtad az aznapi melót.
    Többi nap az Economy menünél alul láthatjátok a céget ahol dolgoztok és arra kell menni.

    -kaja-
    az evés itt automatikus, a lényeg, h mindig legyen leltárban. a piacon beszerezhető a termék (egyelőre sajnos elég drága). a minőség azt jelzi, hogy naponta mennyi wellness pontot regenerál. 1 napi meló -1 wellness pont. 1 napi katonai tréning -1. Ha eléritek a 0-t meghaltok!

    -katonaság-
    military -> train here
    először is sorozásra kő menni majd minden nap egyszer tréningelhetsz. ezzel növelve erődet ami majd harc közben lesz fontos. a háborúra egyelőre nem térek rá, mert még nem lesz a közeljövőben ebben részünk (de kitudja..)
    okosok azt mondják, hogy 2-3 naponta ajánlott tréningelni, és legalább 2-es szintű kajákat venni, h gyorsan elérd a 100-as wellnesst.


    Egyelőre asszem ennyi :)