Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Nemrég felkerült a jutúbra némi HD gameplay. Szerintem szuperül néz ki, remélem más is így látja és nem csak az elfogultság beszél belőlem :)

Aminek külön örülök, hogy a royal advisor hangja után úgy néz ki a "környezeti hangok" is maradnak az egyből. Remélem az egységhangokkal se lesz másképp.

A videó amúgy ITT érhető el. Nem linkelem be külön, akit érdekel az nézze meg "HD"ben :)

Emellett jött egy rakás beszámoló is az E3as verzióról és alapvetően továbbra is pozitívak, szóval örömbódottá'. Nem linkelgetem be őket, a legtöbb nagyobb gamersite említést tett a játékról. Magyar oldalak közül a PC Guru Online-on láttam beszámolót.

Továbbá készült egy interjú is, ami ITT TALÁLHATÓ. Ha jól emlékszem a fontosabb dolgok azok voltak benne, hogy egyrészt sokat tesztelgetik a játékot, szóval várhatóan lesz benne némi kiegyensúlyozottság, illetve hogy ha menő lesz a cucc, akkor fognak jönni hozzá bónusztartalmak, DLCk új kampányokkal, egységekkel, egyebekkel.
    Illetve most már egy Paradoxos CEO (~vezérigazgató) nyilatkozta, hogy szeptember elején tervezik kiadni a játékot, ez szerintem közel végleges infónak tekinthető.