Fejlesztő: 1C Company: Ino-Co

Kiadó: Paradox Interactive

Magyar Majesty 2 blog     | | | |     Hivatalos honlap     | | | |     Hivatalos fórum     | | | |     Demó letöltése

Hivatalos megjelenés: 2009. szeptember 18.

• Pio
    Még néhány apróság... ebbe már jut fekete leves is.

- említettem, hogy tovább lehet fejleszteni egységeket a templomokban. Ez azt fogja jelenteni, hogy minden templomhoz hozzá lesz rendelve 1-1 "alapkaszt" és amikor megépítjük a templomot bérelhetünk első szintű újoncokat, de átképezhetjük az alapkasztbéli embereinket is. Ezzel természetesen felszabadul egy hely az alapkaszt guildjében.
    "Átváltási" lista:
    Warrior -> Paladin, Blade Master
    Ranger -> Helia Archer, Beast Master
    Cleric -> Priestess of Agrella, Sister of Krypta.

- a játékban nem lesz freestyle mode, ami szerintem az alapjáték újrajátszhatóságát biztosította. A motor nem teszi alkalmassá erre a funkcióra a játékot, de "természetesen mindent megtesznek, hogy ezt kompenzálják". Hogy ez mit jelent azt a fene se tudja. Az már biztos, hogy az AI képes lesz királyságot menedzselni, tehát lehet az AI ellen játszani, ami nem hangzik rosszul, ráadásul 2v2ben a haverral egy csapatban is meg lehet ugyan ezt tenni.

- kiszednek több kasztot is nem csak a gnómot. Rajtuk kívül kikerül a Warrior of Discord, a Monk, az Adept és a Solarus. Új kaszt viszont nem kerül be. A kevesebb viszont nem feltétlenül rosszabb, mert ahogy írtam lentebb a bentmaradók viszont sokkal kidolgozottabbak lesznek.

- kiderült még1 "cseszegetés", a törpök rootsot fognak varázsolni (ez egy alapvarázslatuk lesz) az elfekre néha.

- még januárban elstartolt a HIVATALOS OROSZ OLDAL is. Marha jól néz ki, sokkal jobb lett volna, ha ezt fordítják át angolra ahelyett, hogy megcsinálják ezt az új, nem túl eyecandy flashes cuccot.