Többcsatornás hangfelvétel PC-
  • Hellhammer
    #14
    Azért az nem mindegy, hogy 8 vagy 10 :)
    A 8 az gond nélkül megoldható a Firefly-al, de a 10 az már bukó. Ha változékony a dolog (a rögzítendő sávok számát tekintve), akkor inkább firewire mixert nézz helyette.

    A Multimix amit linkeltem nem sokkal kerül többe, mint a Firefly és szükség esetén a 8 beépített mikrofon előfok mellett ott van még 4 sztereó vonalbemenet, amire külső miksi előfokon keresztül lehet további 8 mikrofont beküldeni (persze ekkor kellenek még pluszban további előfokok, de azok annyira nem drágák - például 4 csatis).

    Vagy az amcsi webshopnál itt van ez:
    ehe.

    Hiába túl profi cucc ez az igényeidhez, de máshogy sajna nem lehet megoldani - legalábbis tudomásom szerint (azaz ha azt nézzük, akkor 8-10 sáv külön rögzítése már azért nem egyszerű igény :)).
    Ha annyira nem fontos az hogy később számítógépen legyen keverve, akkor egy 8 csatis mixer is megoldás lehet, amivel a felvétel előtt beállítod a hangerőket és a panorámázást és a sztereó kimenetet veszed egy sima hangkártyával (ilyen óccsó mixer pl. ez, de használtan sztem olcsóbban is lehet találni ilyen 8-10 sávos analóg mixert).

    Ui: azért linkelgetek a thomann-ról, mert majdnem mindent olcsóbban adnak, mint a magyarországi kereskedők, fixen 20 euróért postáznak, és megbízható cég (rendeltem már tőlük többször is).