• rigidus
    #43
    > Istenem, hogy jön ez a videó ide???

    Kb. annyira mint az altalad emlitett "szolidaritas" amire valaszkent kaptad: "A balkáni helyzet szintén emberiség ellen elkövetett bűntettek miatt alakult ki"

    > Nehogy már elkezdj zsidózni!

    He? Na ezt birom. Mo-on ez mostanaban valamifele felkapott divat, hogy az embert reflexbol leantiszemitazzak. Meg a zsidokat is. Olyan mint a pofon: mindig keznel van.

    Ha mar a videonal vagyunk akkor az egy brit musor volt. A britek keszitettek es legalabb annyira "ENSZ-eznek", "araboznak", "briteznek" mint "zsidoznak".

    > Nekem ugyan semmi közöm hozzájuk

    Nekem van kozom hozzajuk, genetikailag zsido vagyok. Viszont legalabb annyira vagyok izraelita mint egyiptomi farao.

    > De ha te nagyon utálni akarsz valakit, akkor tőlem nyugodtan teheted.

    Meg az ellensegimet sem utalom. Ez a legrosszabb peldakep amit felelossegteljes felnott ember tud nyujtani felnovo generacioknak. Ha tobb ember belatna, ma egy szebb vilagban elnenk. Sokkal hasznosabb gyulolkodes es eroszak nelkul neheziteni ellensegeink eletet, de ehhez alaposan ismernunk is kell oket.


    A #24-hez folyatataskent nehany mondat (mivel delutan el kellett rohannom):

    A kiepitett kozutak, autopalyak amellett, hogy lehetove teszik a gepjarmuhiteleket ugyanugy a lakashitelekre is megteremtik a keresletet. A fejlodo tomegkozlekedes videkrol a varosokba viszi az embereket jobb megelhetesi lehetosegekert cserebe, ahol a hitelmaffia mar eleve gondoskodik az elerhetetlen ingatlanarakrol (a csillagos egig felverve). Ugye magat a zalogot kepezo ertek es a hitelszerzodes a fedezete a hitelnek amit a bank ugy ad "kolcson", hogy ha ugy vesszuk gyakorlatilag szegenyebb mint a templom egere es "atszabja" a hitelezot azaltal, hogy sokszor eletreszolo rabszolgat alit a tulajdonaba. Aztan gyuruzik ez tovabb, egeszen allamok altal felvett hiteltol a vallalati hitelekig, stb. Szivesen irok rola meg ha erdekel.