Érzelmek nélkül
  • Aquir
    érdekes, én gondolkodtam azon gimis koromban hogy megunom e valaha például a Quake3A -t amit pl akkor épp nyomtam (mármint a menetét, a reflexigénylő jó kis célzós FPS játék jelleget, az idővel együtt "egyre romló" grafikától eltekintve), csak azért, mert felnőtt leszek majd. Most 6-od éves egyetemistaként úgy vagyok hogy még simán jöhet(-ne, csak nincs időm vagy másra fordítom (azzal együtt, hogy ha lenne netem itt az albiban ahol egyetemen vagyok akkor azért már biztos nyomtam volna nosztalgiázásként pár pörgős menetet)) :) Volt/van benne turret fight is, (amikor le lehet rakni forgólövegeket és csalikaraktereket a pályára csapatszín szerint a másik csapat ellen) ahol nagyon trükkös helyzetek fordultak elő és jó emlékeket is idéz. Szóval lehet hogy csak azért is mert nem lesz majd mondjuk időm játszani vele, de szvsz jobban bele tudok majd rázódni ezekbe felnőttként, mint a mostani felnőttek abba amit pl ők csináltak gyerekkorukban (azzal együtt, hogy ugye egyre kevesebbet fogok nyilván a múltbéli játékokkal foglalkozni az idő előrehaladtával)