• NintendoGC
    Üdv!

tomcsa4 néhány dologgal eyet értek, amit leírtál, néhánnyal viszont nem.
    Bár előbb azt mondanám el, mi az én véleményem a konzolokról. Nick nevemből ítélve egyesek arra következtethetnek, hogy konzol(buzi) vagyok én is, holott erről szó sincs. Másrészt a Wii által nyújtót egyedi és VALÓBAN újszerű játékélmény miatt nekem kezdettől fogv szimpatikus vaolt ez a konzol, és örülök neki, hogy ilyen jól teljeaít.

Szóval nekem semmi bajom nincs a konzolokkal, sem a konzolosokkal ám mikor jön az a duma, hogy konzol a KIRÁLY és a PC a FOS... attól én is ki tudod akadni... és itt nagyon egyet értek veled tomcsa4.... csak annyiban egészíteném ki, hogy ez a dolog nem 2007-ben kezdődött, hanem korábban ... és folyamatosan erősödött.... és a fikázás nem csak a PC és KONZOL témában lelhető fel, hanem egy jó ideje már MINDENHOL. -> Én ezt nevezem "Divat Fikázás"-nak..... ami szerintem enyhén szólva undorító.!
    Hol van már az, amikor érveket ütköztetve (NORMÁLIS EMBERI HANGON... nem egymás fejét leugatva és szarozva - fosozva mindent) élvezetesen lehetett beszélni az eltérő véleményekről is, másokat NEM megbántva?!?!?!??

Amiben nem értek egyet veled az tulajdonképpen ez a mondatod:
    "(mint az AMDt és MS-t), konzolt isteníteni (mint a buzi nVidiat vagy Intelt illetve a buzi Linuxot)"
    Ennek is sajnos az egyik oldala fehér... a másik fekete.... ma már szinte meg tudná ölni egymást a két tábor elvetemült rajongói... AMD vs Intel, vagy ATI vs NVIDIA, vagy Linux vs MS Windows....

Nos nálam úgy 8-10 év alatt egy elég jó egyensúly alakult ki ezen a téren.... mindig is elsősorban Win párti voltam operációs rendszereket illetően... de elkezdtem egy ideje az Ubuntu Linux-al ismerkedni... és mit ne mondjak.... nagyon bejön... persze emiatt nem lettem olyan, mint a sok okos Linux mániás, akinek az élete másból sem áll, csak a Windows-ok erőteljes fikázásából. Egyszerüen képes vagyok "felváltva" használni a két rendszert... mikor melyikre van éppen szükségem. Általában Nvidia és Intel párti vagyok... mert nálam ezek váltak be.... de nem zárkózom el sem az AMD sem az ATI lehetőségei/megoldásai elől, így nem is fikázom azt, de jelenleg egyértelműen Intel és Nvidia...

Csak a gond az, hogy ha téged zavar az, hogy sokaknak ez az álláspontja az általad felsorolt dolgokról.... akkor te sem vagy jobb ha íly módon jellemzed a dolgokat, ahogy tetted is: "...konzolt isteníteni (mint a buzi nVidiat vagy Intelt illetve a buzi Linuxot)"

Na csak ennyit szerettem volna hozzászolni!