tomcsa4#18
Teljesen igazad van. Én is elvetem a sulykot néha. De unalmas, hogy 10 VGA, cpu és játék hírben 10szer megy az Ati fikázás, AMD fikázás, és PC fikázás. Amikor mást mondanak, csak azt, hogy egy hülye PC-s vagy, és ha nem warezolnál, akkr lennének jó játékok is PC-re, az már fájdalmas. Pláne ha egy magyar mondja nekem. Konzolos árak is min annyi, mint PC-s, sőt néha 1,5x-2x a szorzó. Ha PC-sre nincs pénze, honnét van konzolosra? Jöhet, hogy konzolon komolyabban ki van dolgozva. Hmm.
Én nem elfogultságom miatt nézem semmibe nvidiat, hanem azért, mert hülyének nézi a vevőit és disztribútorait. Kedvenc kártyám egy nvidia (6600GT), tisztában vagyok vele, hogy sokáig nvidia volt a legjobb, de azért nem kell ennyire leborulni elé. Én próbálom magam folyamatosan 8 éve karban tartani HW-ek terén, olvasni, olvasni, ez az egyik hobbim. Én nem vagyok reklámarc, azt ajánlom, ami adott árban a legjobb.
Ez a PC-re azért kaptok semmit, mert állandóan warezoltok (ráadásul egy magyartól, aki történetesen csipszar hozzánk képes, álá GS) vicc. Ha látszik egy konzolporton, hogy élettelen a játék, tehát a fejlesztői úgy állnak hozzá, hogy "megcsináljuk gyors ezeknek a barmoknak" akkor é miért vegyem meg boldog arccal? Megveszem azt, ami jó. Sokat nem tudok, nem is akarok, hisz keveset játszom. De ami jó, az a polcomon végzi.
Lehet szidni MS-t, de még mindig érződik, hogy ő az "úr". Befolyással van életünkbe nagyon. Ez leeht megváltozik, de idő kell még.