• rigidus
    #8
    > Érdekes, hogy nemrég még a rendőrök panaszkodtak, hogy a skype hívások lehallgatása nagyon nagy problémát okoz számukra.

    Ti pedig elhiszitek. A szamitogepen folytatott tevekenysegeket nem egy kivalasztott szoftver (pl. Skype) feltoresevel vagy vallalat kozremukedesevel hajtjak vegre, hanem a szondaztatni szandekozott gepre kemszofvert telepitenek, rend szerint szemelyesen, a felhasznalo tudta nelkul. (gondolom ezt nem kell reszleteznem)

    Azon meg el kell gondolkodni, hogy a mediaban olvasott, hallott hirekbol kik huznak hasznot. Pl, hogy ilyen kamuhireket irkalnak, hogy a "Skype-ot nem lehet le hallgatni" es, hogy "azt a kutyafajat, de csunya dolog ez" kinek kedvez, netan kinek a zsebebe tesz penzt? Ugye a Skype penzt nyer, a nemet rendorseg meg egy sereg naiv hulyet akik (nem feltetlenul bunozok) rabuknak a Skype-ra es vigan le is hallgatjak oket a Skype-tol ugye teljesen fuggetlen kemszoftverrel, ha nem hozzaertok, figyelmesek es nem szigoruak a sajat szamitogepeik felugyeleteben - akar sajat magukkal szemben is.

    Kerlek benneteket emberek, olvassatok mar a sorok kozt vegre amikor egy hirt az orrotok ele dobnak es ketelkedjetek mar a hitelessegeben mindennek! Amig mindenki habozas nelkul raharap mindenre amit az orra ele hajitanak addig ugy jatszanak velunk tobbezer ev hatalmi gyakorlatait rutinszeruen alkalmazo erdekcsoportok mint macska az egerrel.