Meltan nepszeru DOTA Allstars avagy Defense of the Ancients
  • magus
    #169
    noobs onlyt került el olyan messzire amennyire csak tudod, a sok idióta akinek már nem áll fel ott szórakozik a tényleg kezdőkkel, emlékszem, mikor bementem egy noobs only apem-be, és úgy elpicsáztak, hogy csak pislogtam, oda kezdők sosem mennek

    javaslom em-et keress, easy mode, ott gyorsan jön a lóvé, én azért tolom azt, mert hamarabb vége van, és sokkal mókásabb, de komoly játéknak annyira nem mondható ha csak 1 ember is van aki elhúz.

    én pl randomolok általában, a játék lényege a változatosság, nem az, hogy képes vagyok játszani 5 hőssel. én úgy csináltam régen, hogy kikaptam egy hőst és gyorsan átfutottam játék elején a guidet hozzá, hogy mit hogy kéne. Nem mondom, hogy gyorsan lehet így tanulni, mert kurva sok van, és többször kell gyakorolni minden hőst, és az első átfutás alkalmával úgyis csak a tárgyakat tudod megnézni, de így legalább egy idő után minden hősnek tudod a képességét, és így tudsz is védekezni ellene.

    a tárgyak meg nem képeznek túl bonyolult rendszert, vannak az alaptárgyak, amikből lehet kirakosgatni mindenfélét, de igazából van egy csomó tárgy, amit csak egy-két hősnek éri meg kirakni, sőt van olyan amit elvétve használtam csak egyszer-kétszer, mert egy guide írta, hogy milyen jó, de igazából öngyilkosság.