• kvp
    "Ha nem kellene az erősebb hardver, akkor ideális lenne az Eee, főleg a mérete miatt. Aki meg a 9"ra panaszkodik, annak azt üzenem hogy most egy 2,4"os pdaról írok, ahol a kijelző harmadát elfoglalja a virtuális billentyűzet. Egy mobil gép legyen kicsi és hordozható. Én inkább a 17-20" notebook kategóriát nem értem..."

Bongeszesre a 7 inch is boven eleg, a 9 meg inkabb. Asus eee-t meg nem sikerult magyarorszagon elfogadhato aron szereznem, de van egy regi toshibam 10 inches, 7 inches vga kijelzovel es az is kenyelmesen hasznalhato. Amikor viszont nem az utcan van az ember, akkor az eee-re is siman ra lehet kotni egy kulso monitort. (mondjuk 1600x1200-as felbontasban) Alapvetoen mobil gepnek egy 8-10 inches tokeletes, aszalra pakolva munkahoz az A4-es (kb. 14 inches) az idealis, a 20 inchesek meg a luggable desktop (szallithato asztali) kategoriaba tartoznak.

ps: Alapvetoen nekem eleg lenne egy pda, ha lenne belole x86 kompatibilis valtozat kulso billentyuzet es monitor portokkal es elfogadhato aron adnak oket. Egy umpc arahoz kepest az eee jo vetel, es meg beepitett billentyuzete is van.