StarGate Universe (TV)
  • Darth Raven
    #4791
    Nem azért kár érte mert jó volt. S elég finoman fogalmaztam az általad idézett mondatrésznél. Ha most egy 10-es skálán kellene értékelnem 4 pontot adnék neki. De több volt a mostani semminél és én veled ellentétben szívesebben néztem volna ezt ahelyett, hogy évekig várok egy másik sorozatra. Ha bármiféle garancia lenne rá, hogy sokkal jobb lesz az SGU-nál egyetértenék veled, de bármennyire is lehetetlennek hangzik könnyedén alulmúlhatja még ezt is.

    Igazad van, a sorozat készítőivel kapcsolatban, Mallozzin kívül a végére már mindenki lemondott róla, de véleményem szerint ha kapnak még egy esélyt és ő nagyon megerőlteti magát már össze hoztak volna egy tisztességes évadot aztán pedig már biztosan folytathatták volna amennyiben tartják a javulás ütemét (és mi más választásuk lett volna?).

    Most viszont más a helyzet, Mallozzi egyedül nem tud összehozni egy új sorit. Ráadásul ha bárki pénzt fektet bele a jövőben az már egy jóval csekélyebb összeg lesz, csak akkor kapnak jelentősebb pénzmennyiséget ha már biztosan megéri a befektetőknek.
    S az új befektetők új írókkal és producerekkel is járnának. Nekik pedig már jó eséllyel teljesen más elképzelésük lesz a stargate univerzumáról. Az meglehet, hogy ennek ellenére élvezhető lesz a nagyközönség számára, de még annyira sem lesz stargate mint az SGU s teljességgel élvezhetetlen lesz a fanok számára.
    Egy másik lehetőség, hogy mégis az eredeti írók és producerek kezében marad a sorozat, akkor viszont a mostanihoz hasonló lesz az új sorozat ötletgazdagsága, de akkor semmi értelme nem volt a várakozásnak, ugyanazt kapjuk csak más csomagolásban.

    De ha mindezek ellenére mégiscsak egy igazi stargate sorit kapunk amely hozza az elődök hangulatát, minőségét valamint ötletgazdagságát akkor azt mondanám megérte várni, de ennek esélye véleményem szerint elenyésző s csak reménykedni tudok benne.

    #4789: Látom neked meglehetősen egyedi a véleményed az SGU-ról. Az tény, hogy az SG-1 3 rész alatt többet haladt a főszállal mint ez 2 évad alatt, s nekem sem tetszett túlzottan, de mint azt írtam jöhet még rosszabb is és akkor jó eséllyel visszasírod még ezt is.