StarGate Universe (TV)
  • Darth Raven
    #4786
    Be volt kalkulálva, de amikor leforgatták még lehetett egy kis esély arra, hogy mégis berendelnek belőle 1 évadot s az alapján döntenek a sorozat sorsáról. Érdekes lett volna ha megölik az összes főszereplőt és aztán mégis zöld utat kapnak a folytatásra, csak hát így se lett a legjobb.

    Igen, kár érte. Pedig pont most kaptak észbe, ráadásul az évad második fele már egész nézhető volt. Ha kaptak volna még egy esélyt biztosan kihoztak volna valami maradandót a sorozatból.
    Az új sorozat szerintem koránt sem esélytelen. Tény, hogy jelenleg nincs túl sok érdeklődés utána, ezért is saccoltam az 5-10 évet. Akkorra már biztosan lecsap rá valaki, hiszen még szinte bármit ki lehet hozni a franchizeból, különösen akkor ha a fanok még mindig érdeklődnek utána s próbálják gyorsítani a folyamatot. Például ha a Redemptiont szélnek eresztenék már fellendítené az érdeklődést, bár az még elég kezdeti fázisban van.
    Bár szerény véleményem szerint már az is elég lenne ha minden fan küldene a SyFy-nak egy jó nagy térfogatú gyümölcsöt (mondjuk görögdinnye, ananász) aztán ha már rohadt gyümölcsben fuldoklanak csak újra gondolnának 1-2 dolgot.

    Köszönöm a fan írást:) Majd egyszer végigolvasom, amikor már nagyon stargate hiányom van.