StarGate Universe (TV)
  • stargatelost
    #4784
    A SyFy-al két évadra csináltak valami szerződésfélét az SGU-ra, amikor berendelték, hogy majd a nézettség tükrében folytatódjon-e utána, vagy sem. (ezt olvastam régebben valahol) Szóval valószínűsíthető, hogy valamennyire be volt kalkulálva ez a fajta évadzárás, hiszen így nem kell csapkodni az asztalt valami baromi nagy cliffhanger miatt. Jó, ez is szemét cliff volt, de azért inkább nevezhető nyugisnak.
    Egyébként elérhető egy (asszem) fan írás, ami lezárást ad a sorozatnak, forgatókönyv formájában. Még nem kezdtem bele, majd egyszer :)
    Itt elérhető

    Nagyon de nagyon kár ezért a sorozatért, hiszen egy öt évados terv volt, és biztos vagyok benne, hogy atom durvulás lett volna később is.
    Meg az is szomorú, ha már a sorozatokat kaszálták, miért nem lehetett legalább egy-két filmre pénzt adni. Ennyi év után ennyit megérdemelt volna a franchize. Gyökér SyFy, mindent elmond róluk, hogy már másfél éve nem rendeltek be sorozatot, és csak a gagyi realityk meg faszomtudja mik mennek rajta, sci-fi az viszont nulla. Tehát új sorozat? Esélytelen. Kár, hogy a Netflix nem érdeklődik iránta, bár még bármi lehet :)