StarGate Universe (TV)
  • öregharcsa
    #4775
    Nem, nem azért jó mert sokan nézik... hanem mert annak a TV társaságnak akik ezt megvásárolták hasznot hoz.(reklámbevétel..stb és uye minél több a néző annál nagyobb ez a bevétel - szerintük) Ez persze az anyagi megközelítése a dolognak, az meg hogy szórakoztat minket nézőket másodlagos viszont nekünk fontos, de amikor se anyagilag nem jön be, se nem szórakoztat, inkább szenvednek rajta az emberek hát az marhára nem jó senkinek sem.

    Ennek a sorozatnak marha nagy tábora lett volna ha úgy csinálják meg ahogy ígérték... de ez nem sikerült, pedig adott volt hozzá minden...

    A második évad már egész jó volt, pláne a vége felé, az elsőnél minden résznél reménykedtem javul majd a sorozat minősége, viszik a történetet egy kissé jobb irányba, a karakterek fejlődnek és nem csak a leszbikus szenvedés megy ezerrel...

    Csak vegyünk egy példát... ott az aqwa nagy hajó... ha idegen helyre csöppensz mi az első amit csinálsz? Körülnézel... na itt qrták el nagyon, amit észre is vettek a második évadban és végre elkezdett egy-két emberke igaz véletlenül körülnézni a hajó lezárt részeiben(Eli).
    Ha csak a hajó felfedezéséről szólt volna az első évad, hogy megértsük mi merre mennyi, akkor is jobb lett volna mint amit már eladtak nekünk SG sorozatként... A Kapuhasználat minden SG sorozat alapja, hisz ez a lényege ez a címe is a szerencsétlennek, volt is, csak kevés, és ami volt az is hanyagolható egy-két kivétellel.

    Persze ettől még lehet valakinek jó sorozat, de mivel a többség elpártolt tőle így kaszálták... minek fizessenek valamiért amire a qtya sem kíváncsi?

    Az alap SG sorozat a maga kissé komolytalan, de szórakoztató részeivel pont ez miatt volt népszerű, majd jött az SGA ami kissé komorabb akciódúsabb volt... mindkettő nézett volt. Sajnos az SGA-t az SGU miatt kaszálták, mert két sorozatra nem jutott megfelelő zseton.
    Legalábbis akkor ezt mondták, de ugye ki lát bele egy TV társaság pénzügyeibe...

    Tehát akkor van kasza mikor már anyagilag nem éri meg a társaságnak vele foglalkozni, nem hoz hasznot, csak nyűg neki... attól még lehet zseniális egy sorozat, de ez nem volt az... pedig drukkoltam neki, hogy legyen mit néznem akár évekig... azért egész jól megcsinálták a második évad második felét, de kevés volt neki... majd talán 1x lesz egy új SG!