Ed Hardy
  • Stanleyy7
    #15
    misspinky, abszolút jól látod, az összes szutyok aukciós oldalt + a botzikát és társait kerülni kell messzire.

    Kriszta82: ne keverd, a termékek eredetiségének hozzáértéséről volt szó, nem az árak okáról. Egyébként "konyítok" valamit a témához, meg ahhoz is, hogy ha valaki veszi a fáradtságot, nem magyarisztánban vásárol be ;)

    Hahaha, hogy semmi közöd hozzá, ezt én egészen máshogy látom, de mindegy. Nem ismerem őket (mármint személyesen), lap.hu oldalamra ajánlottak nekem linket, kértem a termékekről és azok címkéjéről közeli képeket, hogy megbizonyosodjak róla, eredetit árulnak e, mert hamis termékeket áruló bolt linkjét nem szívesen tenném ki. Meg is kaptam a képeket, ennyi volt a reakcióm, hogy "muhaha". Kamu CA, kamu Ed Hardy. Az egy dolog, hogy elégedett valaki a minőséggel, s az egy másik, hogy eredeti e :) Pozitív megjegyzést lehet kapni hamis termékre is ám, pláne laikustól.
    A kulcs a "hasonló eredeti", te mondtad ki, nem én. Így van, a probléma csak az, hogy eredeti egy van, a többi csak hasonló ---> tehát nem eredeti.
    "Mindenki ott vásárol ahol szeretne és ahol megteheti!"
    Erre azt mondom, hogy így igaz. Ha valaki nem teheti meg a CA-t vagy Ed Hardyt, az ne vegyen egyiket sem :) , mert ha vesz egy másolatot, az bizony se nem Ed Hardy, se nem CA, viszont saját magát értékeli annyira, hogy hamisat hord. Nekem ez a véleményem.