• Kornan
    Sokszor előjön ez a melyik a legjobb játék vita.Próbálom objektíven megfogalmazni a véleményemet.

Szerintem a TA/TAS/SUP/ inkább a makróra lett kihegyezve.Mivel sok olyan funkció van a játékban,amivel automatizálhatod a mikró szintű folyamatokat.Automatikus gyártás,builder AI-k,bármilyen parancs queue...A starcraftból és a többi rts-ből ezek hiányoznak vagy csak nyomokban vannak jelen,SC-re és a TS-re inkább a mikró szintű menedzsment jellemző.

Lehetséges stratégiák közül megintcsak a TA/TAS/SUP a favorit.Légi,földi,kétéltű,víz alatt,víz feletti,légpárnás,all terrain(falakon tud mászni) egységek százai állnak rendelkezésedre pl a TA/TAS-ba,persze ha felrakod a kiegeket.Összesen az épületekkel együtt egy csapatnak van kb 400 féle egysége,míg a többi játékba ennek a 4-ede jó ha van.Ezzel gyakorlatilag kimeríthetetlen számú stratégiát lehet alkalmazni.Nembeszéve arról,hogy rengeteg féle környezet van:vízbolygó,kristálybolygó,alacsony gravitácójú hold,lávabolygó,föld típusú,sivatag,savbolygó,fémbolygó...Ezek mind sokszorosítják a lehetséges stratégiák számát.Sok map nemcsak alapvetően kinézetre más,hanem tényleg más stratégiákat kell alkalmazni.Pl eltér a szél erősség,stb...

Dinamizmus terén igazat adok neked,a starcraft sokkal pörgősebb,mind hang és egyéb effektek terén jobb mint a TA series.A TS-el szerintem nagyjából egy kategóriában van.Single Player kampányban is alulmarad a TA a másik kettővel szemben.Talán a TS-nek ez az erőssége a többivel szemben.Jó kis átvezető videók,stb.A TA inkább multiplayer játék,single playerben nem olyan jó.Én mind 3 játékot szeretem ,de ha multi akkor TA, azt mondom.