• Drawain
    Nem :)

Nem kívánok személyeskedésbe menni, ez egyébként is tökéletesen minősíti a másik értelmi színvonalát. Viszont fenntartom amit mondtam, és példát mutatva egy normális reagálásra:
    Az általad említett játékok, talán Postal-t kivéve, közel sem olyan brutálisak mint a Carma 1 volt. A GTA-ban és a Hitman-ben is kellőképpen moderálva van az ártatlanok mészárlása, de minimum azzal, hogy nem bátorítanak rá. A Postal természetesen más tészta - de a második rész is ha jól emlékszem 2003as ami már 5 éves - és már akkor óriási port kavart. És ahogy múlik az idő egyre nagyobb a nyomás a készítőkön és a kiadókon úgyszintén - egy játék ami mindenhol a legnagyobb kor szerinti besorolást, ill. perek zömét kapja, nem a legbiztosabb befektetés, és akármennyire nehéz elhinned, ez a szempont ma a legfontosabb a piacon. Így viszont meglátásom szerint nem fognak még egy ilyen nyíltan erőszakos játékot készíteni.
    De hogy mit is írtek ilyen nyíltan erőszakos játékon?
    A Carmageddon az előbbiekkel szemben konkrétan bátorított mindenféle extrák és pontok által arra, hogy minél begőzöltebben írtsad a jónépet (öreg nyanya gázolása kombó :)). Na én erről beszéltem...

Egyébként nekem is az egyik kedvenc játékom volt a Carmageddon ill. a második résszel is sokat játszottam - én csupán a véleményemet fejtettem ki arról, hogy miért nem lenne jó a folytatás...