• Hellion
    Nem korrekt.

Ahhoz kell folyószámla + bankkártya + külön olyan kártya amit netes vásárlásokhoz/ügyintézéshez használnak.

Mindezek azért, hogy ne postán vizessük be a számlákat. (És a bank külön lenyúl pénzt az átutalásokért is.)

Amugy persze akinek van ilyen sok vacka hozzá, intézze online a dolgait. De, miért olyan nehéz elfogadni/elhinni, hogy vannak olyanok is, akiknek nem kellenek ezek a bankszámlák, kártyák. Hogy az állambácsi belenézzen (ahelyett, hogy a seggembe nézne bele például) vagy azért, hogy az apeh maffia módszerekkel, levegye, ha valaki tartozik. Ennyit a folyószámlákrol, nekem in gyen sem kéne.

Amugy meg miért is kéne mindenkinek informatikusnak lennie? Így is a 15 év alattiak annak hiszik maguk, mert a tanárbácsi elmagyarázta az excellt meg a word-ot. Hát attol senki sem lesz informatikus. (Ellentétben abbol, aki '86-'92 közt commodoron 64-en kezdte, folytatva a 286-386-486-p1-p2-p3-p4-stb stb-> Dos 3.0-6.22 -> win3.1-w95-w98-w2000-xp -> Linux(elterjedtebb disztribuciók) HTML, php, flash -> gép összerakás: ház, táp, alaplap, ram, hdd, odd, plusz pci kártyák, stb. (Müködjön!) -> ebböl megcsinálni 20-at (mondjuk) -> telepíteni rájuk OS-t -> hálózatba kötni (LAN, internet(biztonság!)) -> ÉS: folyamatosan halad a legujjabb technikai szarságokkal.) Na! Nagyábol EZ számít informatikusnak, amit felsoroltam. Az ilyen kis 15 alatti pöcs bélák (HA MÁR A CIKK EZT A KORT EMLITI) nem számítanak informatikusnak, messze nem. És nem is kell mindenkinek azzá válni. Ez egy szakma. Alapokkal persze nem baj, ha valaki tisztában van, de nem kéne ráerőszakolni mindenkire. Én biztos "tiltakoznék" ha rám akarnák erőltetni. (Persze nem kell, mert jómagam a fentebb felsorolt rétegbe tartozom(így szeretem a gépet/netet))

Ennyit akartam mondani.