• Zocsi
    Azt azért szögezzük le, hogy akkor még lehet hogy nagy szám volt a labort mutogatni, meg a kütyüket, de az akkor volt. Már a '90-es évek akcióparódiái is tele voltak ilyen jelenetekkel. Mára az embereknek sztem nem kell ez, mert tudják, hogy egy akcióhős vagy szuperhős, ill. titkosügynöknek vannak ilyen cuccai. A Bond széria pont erről is lett híres, hogy mindig a kornak megfelelő legmodernebb és legtrendibb cuccokat használja, és a filmzene is, meg minden ennek megfelelően van megkomponálva, kiválasztva. Bond nevéhez nem kellenek a kütyübemutatások.
    Nekem pl. a CR ezért is tetszett, mert ilyen szempontból sallangmentes. Nem próbálja szájbarágni Bond karakterét. Viszont tudtak újítani benne és alapjában véve azért hihető volt. A darun ugrálós rész ugyan nekem is meredek volt egy kicsit, meg a balesete az autóval, de seráfütty... Ez még mindig jobb, mint a Brosnan által használt kütyük, amikről a néző egyből tudta, hogy lehetetlen, hogy ilyen legyen. És lehet, hogy én vagyok túl "felvilágosult" szemléletű, de fáraszt és zavar, ha egy film így próbál szórakoztatni. Inkább legyen hitelesebb.
    A Craig szerűs húzás... Hát igen... Valóban más lett a hangulata, de sztem ugyanúgy nagyon sokan be fognak ülni nagyon sokan moziba (megkockáztatom Te is) pont emiatt az újítás miatt. Pedighát a mai nézőnek nehéz újat mutatni...