Getafe Club de Fútbol Fan Club
  • Gunnersboy
    #105
    Michel lett a Getafe edzője

    A "kis Realként" is emlegetett madridi alakulat vezetői hétfőn menesztették az eddigi trénert, Victor Munozt, miután a hétvégi bajnoki fordulóban a gárda sorozatban harmadszor kapott ki, s ezzel a Primera División 17. helyére csúszott vissza, egy pontra a kiesést jelentő pozíciótól.

    "Öt mérkőzés van hátra, és nem akarjuk a másodosztályban folytatni - mondta Angel Torres, a Getafe elnöke. - Michel elegendő tapasztalattal rendelkezik és jól ismeri a csapatot, mivel járt már nálunk edzéseken. Ha minden jól megy, és megment minket, akkor esélyt adunk neki a folytatásra."

    A 46 esztendős, José Miguel González Martín del Campo néven született Michel játékosként 66-szor szerepelt a spanyol válogatottban, és 404 alkalommal lépett pályára a Real Madridban. Edzőként a Rayo Vallecanót és a Real Madrid Castillát irányította az alacsonyabb osztályokban, így a Getafe az első élvonalbeli csapata. Michel vasárnap, a Real Mallorca otthonában sorra kerülő összecsapáson ülhet le először a fővárosiak kispadjára. (MTI)