• NEXUS6
    Figyusz, félreértesz. Én biztos vagyok benne, hogy nagyjaink végül meghozzák a helyes döntést, csak addig azért hülyítik az embereket, mintha rajtuk múlna.

A helyes döntés pedig az, hogy előbb utóbb gyak zéróemisszióssá kell tenni CO2 viszonylatában a civilizációnk egészét. Ami persze nem azt jelenti, hogy senki nem fújhatja ki az elhasznált levegőt, hanem hogy legalább annyit kell elnyelni, mint amennyit kibocsájtunk. A lényeg viszont az, hogy ezt az egészcivilizációra vonatkozóan nem lehet családi költségvetés szintjén megvalósítani. ezért mondom, hogy frászt múlik rajtad meg rajtam a dolog. Én ha tehetném zéró kibocsájtású kocsit vennék, mint amilyen eddig is volt (mert hogy nem volt kocsim) de ilyet nem árusítanak.
    Szal, hol múlik rajtam a dolog? Az erőműveknek, meg az áramszolgáltatónak, meg a humbug ellenére pont az az érdekük, hogy fogyasszá, mint állat!!!! És ha kevesebbet fogyasztol akkor drágább lesz az áram, mert az erőművet, meg a rencert fenn kell tartani.
    Szal ez egy össznépi átbaxósdi, amíg nagyban, rendszer szinten nem alakítják át a dolgokat, addig az hogy belepusztulunk az egészbe szépen ott lebeg a fejünk fölött, bármilyen szelektív hulladékgyűjtéssel, vagy akármivel is nyugtatgatják az átlagpolgár lelkét.